(H)eerlijk vlees uit de regio

Ambachtelijke kwaliteit in een modern jasje

Waarom het ambacht
van de toekomst?

Wij hechten veel waarde aan de leefomstandigheden van onze dieren en aan de kwaliteit van onze producten daarom werken wij met Hollands vee en veel lokale producten. Los daarvan focussen wij ons op meer dan alleen vlees, daarom bieden wij onze maaltijden, salades, broodjes en BBQ pakketten ook aan voor de vegetarische liefhebber. Kortom voor ieder wat wils!

Wij willen mee gaan met de tijd en ons vooral focussen op lekker eten. Je hoeft niet elke dag vlees te eten maar kies je daar wel voor ga dan naar een specialist! Een slager die vegetarisch promoot? Dat klinkt raar maar ook dit zijn dingen waar wij als ambachtelijke mensen graag mee bezig zijn, de klant tevreden houden en zorgen dat er een product van kwaliteit word geserveerd.

De weg naar
‘De Stadsslager’

Mijn naam is Kevin van der veen uit Leek en al mijn hele leven liefhebber van de mooiste stad van Nederland: Groningen.

Op 16 jarige leeftijd kwam ik via een snuffelstage in aanraking met het slagersvak. Ik begon als productiemedewerker en worstenmaker in Leek bij slagerij Nederhoed. Ik wist voor deze stage niet dat het slagersvak zo`n mooi en breed vak was waarin je zoveel passie kwijt kon. Ik hield altijd al van lekker eten en bezig zijn met je handen.

Ik ben aan mijn opleiding begonnen aan SVO Groningen en al snel voelde ik dat dit het beroep was waar ik voor gemaakt ben. Dit bleek 3 jaar later op 4 september 2017 toen ik Nederlands jeugdkampioen werd op de vak-wedstrijden in Houten. Hierdoor werd ik gekozen om Nederland te vertegenwoordigen op de De International Young Butchers Competition in Parijs.

Lees meer hierover in dit artikel

Na dit avontuur ben ik begonnen aan mijn erkende cursus worst maken en was ik de jongste leerling die dit certificaat haalde. Ik wist al vanaf het begin dat ik een eigen slagerij/eetwinkel wou starten en heb hier dan ook veel tijd en aandacht aan besteed. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in Leek heb ik 1 jaar ervaring opgedaan bij Keurslagerij Bergerslag in Staphorst. Hier zag ik hoe mooi en breed het vak is als je kijkt naar maaltijden, salades, en vers belegde broodjes.

Na al deze jaren van inspiratie en ontwikkeling kwam ik tot het concept De Stadsslager. Ik ben daarom ook erg trots dat ik samen met een leuk team in deze mooie stad de mensen mag voorzien van ambachtelijke kwaliteit in een modern jasje.

U bent van harte welkom in de winkel en daar praat ik graag met u verder! Of neem een kijkje in de webshop.

Benieuwd naar ons assortiment?

Populaire producten

Maak uw keuze uit onze heerlijke producten!